Al 30 jaar meer dan een begrip in Ede

Just For Feet: Al 30 jaar meer dan een begrip in Ede

Pijnlijke voeten of last van je rug, knie, of enkel tijdens het sporten, wandelen of in het dagelijks leven is vervelend en hinderlijk, vooral als je ‘lekker actief’ wilt zijn en blijven. Goede sportschoenen en- of functionele schoenen zijn dan belangrijk en kunnen een uitkomst bieden. Bij Just For Feet, inmiddels al 30 jaar meer dan een begrip in Ede en omstreken, ben je dan aan het juiste adres om van die klachten af te komen.

,Vreugde bij mensen terugbrengen zodat zij bijvoorbeeld weer een boswandeling kunnen maken, is een credo dat hoog in ons vaandel staat”, legt eigenaar Mike Karssen uit. ,,Wij hebben de expertise en veel specialistisch materiaal in huis. Zoals zooltjes in allerlei soorten en maten, maar ook supplementen voor de juiste aanpassingen. Het gaat om tot op de millimeter nauwkeurig werk, de mogelijkheden daaromtrent zijn dan ook oneindig. Ook met ons ruime assortiment aan schoenen bedienen wij vele sporters. Of het nu gaat om wandelen, amateursport of topsport, Just For Feet is het juiste adres voor advies, aanpassing, zooltjes en sportschoenen en/of functionele schoenen. Wij voeren niet voor niets ‘The Difference’ op in onze tenaamstelling. Wij willen en kunnen het verschil maken.”

DIEP RESPECT
In 1993 begonnen Mike’s ouders samen de zaak. ,,Mijn vader heeft altijd ‘in de sport’ gezeten maar uiteindelijk ging zijn interesse meer uit naar het goed adviseren aan mensen van functioneel schoeisel en het aanmeten van zolen. Die opleiding die hij daarvoor had gevolgd, ben ik later ook gaan doen. Ik heb altijd diep respect voor hem gehad en zijn overlijden, inmiddels drie jaar geleden, voel ik nog dagelijks als een groot gemis. Ik ben daarom blij, dat zijn passie ook mijn passie is geworden en dat ik ‘onze’ winkel op deze manier kan voortzetten. En gelukkig nog wel met mijn moeder, die in de weekenden nog altijd haar steentje bijdraagt.”

Ook wil Mike benadrukken hoe belangrijk zijn vrouw en dochter, moeder, schoonfamilie, vrienden en zijn boekhouder voor hem zijn geweest. ,,Zeker ook als ik terugkijk naar de periode toen wij met onze winkel verhuisden naar ons huidige adres, Maandereind 44b.”

 

EdeStadapril2023

 artikel |Ede Stad foto Dick Martens

 

 

 

TESQUA MAGAZINE | In gesprek met JUST FOR FEET

TESQUA MAGAZINE | In gesprek met JUST FOR FEET

Door middel van analyses kan Just For Feet een op maat gesneden advies geven over de soort schoen en eventuele aanpassingen voor jou verrichten. Just For Feet is merkonafhankelijk en heeft ruime ervaring in de sportwereld! 

''Mijn vader sportte altijd veel en was vaak bij Tesqua te vinden. Zo is ook de samenwerking met Tesqua ontstaan. Je vindt Just for Feet eens per maand bij Tesqua tijdens het podologisch spreekuur.''

Ben jij benieuwd naar het interview met Mike? En wil jij weten wat Just For Feet voor de leden van Tesqua te bieden heeft?  Kijk dan dit filmpje maar eens

 

  • 1
  • 2

Over ons

Just For Feet en Just4Feet is inmiddels een begrip in Ede en omstreken. Met een ruim assortiment aan schoenen en een uitgebreide sport podologische afdeling bedienen wij vele sporters. Of het nu gaat om wandelen, amateur sport of topsport, Just For Feet is het juiste adres voor advies, aanpassing, zooltjes en sportschoenen. Maak een afspraak of kom langs en ervaar het verschil!

Just For Feet

Maandereind 44B, 6711AE te Ede

Maak een afspraak

 

thediff